Ekonomisk förvaltning Stockholm

Trygg ekonomisk förvaltning för bostadsrättsföreningar i Stockholm

Söker er bostadsrättsförening en trygg fastighetsförvaltning med lång erfarenhet?

MBF – Mälardalens Bostadsrättsförvaltning – bistår er gärna med långsiktig och serviceinriktad ekonomisk och administrativ förvaltning för er bostadsrättsförening. Vi har i dagsläget ca 430 bostadsrättsföreningar som är anslutna till oss, men vi sköter även fastighetsförvaltning åt exempelvis samfällighetsföreningar, ekonomiska föreningar och andra fastighetsägare.

Det här innebär vår bostadsrättsförvaltning för er brf i Stockholm:

Vi på MBF har varit verksamma inom fastighetsförvaltning i Stockholm sedan år 1958, och har både hög kompetens, stort engagemang och lång erfarenhet att erbjuda er som kunder.

  • Vi har ett brett och etablerat kontaktnät med så väl finansieringsinstitut, försäkringsbolag, banker och myndigheter.

  • Vi ser till att hålla oss ständigt aktuella och uppdaterade med en aktiv omvärldsbevakning. På så sätt är vi ständigt beredda att tillmötesgå våra kunders önskemål i samklang med en föränderlig bransch med föränderliga krav.

Vi erbjuder ekonomisk och administrativ förvaltning:

  • Inom ekonomisk förvaltning hjälper vi er gärna med allt från samordning av er årsredovisning, till punktinsatser så som budgetförslag, och löpande stöd i ert styrelsearbete.

  • Våra tjänster inom administrativ förvaltning kan innebära till exempel administration av er bostadsrättsförenings avgifter och betalning av leverantörsfakturor, så väl som förberedelser inför årsmöten.

Det är inte alltid lätt att ha stenkoll på alla lagar och förordningar som utgör och styr bostadsmarknaden – därför erbjuder vi på MBF en kompetent och engagerad ekonomisk och administrativ förvaltning i Stockholm med omnejd – för er trygghet nu och i framtiden!

Välkommen att kontakta oss!

Tillbaka till huvudsidan för ekonomisk förvaltning

Offertförfrågan

Vill du veta mer om vad vi kan göra för er bostadsrättsförening?

Offertförfrågan Ekonomisk förvaltning >>

Välkommen att ta kontakt med oss på MBF!