Trygg fastighetsförvaltning i 60 år

MBF, Mälardalens Bostadsrättsförvaltning, är ett företag vars ändamål är att bistå bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare med fastighetsförvaltning. Idag är ca 430 bostadsrättsföreningar anslutna till oss. Dessutom sköter MBF fastighetsförvaltningen åt ekonomiska föreningar, samfällighetsföreningar och andra fastighetsägare. Våra kunder finns runt omkring i Mälardalen.

En mängd lagar, förordningar och bestämmelser styr bostadsmarknaden. Det kan många gånger vara svårt för den enskilde att känna till allt. MBF, som har verkat sedan 1958, har stor erfarenhet och kompetens att erbjuda.

Vi bevakar allt nytt av intresse. Det kontaktnät MBF har med beslutsfattare, myndigheter, banker, finansieringsinstitut, försäkringsbolag med flera är av stort värde för våra kunder.

Våra anställda har olika ansvarsområden inom den administrativa och ekonomiska förvaltningen som tillsammans sköter förvaltningsuppdragen med kompetens och serviceanda.

MBF bistår föreningar med

  • administrativ och ekonomisk förvaltning
  • byggnadsteknisk service vid ombyggnader och reparationer

Med MBF som partner får ni en trygg fastighetsförvaltning för framtiden.

Vårt verksamhetsområde är Mälardalen som sträcker sig från Örebro, Arboga, Kungsör i väster via Köping, Hallstahammar, Surahammar, Västerås, Enköping till Stockholm i öster.

På södra sidan av Mälaren finns orter såsom Eskilstuna, Strängnäs, Mariefred och Linköping. Vi räknar även in orter såsom Fagersta, Sala, Heby och Uppsala som vårt verksamhetsområde.

Planer på ombildning?

MBF har resurser att lotsa er fram till en framgångsrik ombildning!

Läs mer om ombildning »

 

Offertförfrågan

Önskar ni offert på ekonomisk och administrativ förvaltning?

Offertförfrågan Ekonomisk förvaltning »

 

Önskar ni offert gällande t ex ombyggnation eller renovering av er förening?

Offertförfrågan Teknisk förvaltning »