Ekonomisk förvaltning Enköping

Ekonomisk förvaltning för bostadsrättsföreningar i Enköping 

Här är vi, experter på ekonomisk förvaltning i Enköping, som i mer än 60 år har hjälpt enköpingsborna med allt som rör deras bostadsrättsföreningars ekonomi.

Välkommen att anlita oss ni också!

Det kan vara klurigt att hålla koll på alla regler och ekonomiska frågor som dyker upp i en bostadsrättsförvaltning. Vore det inte skönt att slippa allt krångel och anlita en ekonomisk förvaltare istället? Vi erbjuder inte bara en lång erfarenhet, utan också en bred kompetens, ett genuint engagemang och vår nyfikenhet gör att vi håller oss ständigt uppdaterade med vad som händer i branschen. I vårt kontaktnät hittas jurister, försäkringsbolag, så väl som finansieringsinstitut, myndigheter och banker.

Idag är vi anslutna till ungefär 430 bostadsrättsföreningar med över 16 000 lägenheter, liksom samfällighetsföreningar, ekonomiska föreningar och fastighetsägare.

Ekonomisk förvaltning via MBF:

  • Vi hjälper er med allt ifrån samordning av årsredovisningar, till mindre insatser; budgetförslag och löpande stöd i ert styrelsearbete
  • Vi erbjuder juridisk rådgivning via vårt avtal med en jurist
  • Vi är en ovanligt kompetent och erfaren ekonomisk förvaltare

Listan på vad vi kan hjälpa er med är lång. Till exempel kan vi upprätta budget och bokslut, fakturabetalningar, utbetalningar av arvoden, årsmöten, hyresavtal, hjälp med tvister…

Kontakta oss, så löser vi det!

Tillbaka till huvudsidan för ekonomisk förvaltning

Offertförfrågan

Vill du veta mer om vad vi kan göra för er bostadsrättsförening?

Offertförfrågan Ekonomisk förvaltning >>

Välkommen att ta kontakt med oss på MBF!