Ekonomisk förvaltning Arboga

Ekonomisk förvaltning för bostadsrättsföreningar i Arboga

Där sitter du och söker efter någon som kan allt om ekonomisk förvaltning i Arboga. Här finns vi, Mälardalens Bostadsrättsförvaltning, som i mer än 60 år har vi hjälpt åtskilliga BRF:er med allt som rör teknisk och ekonomisk förvaltning. Välkomna ni också!

Ta hjälp av en bostadsrättsförvaltning och slipp allt krångel

Att hålla koll på alla regler och ekonomiska frågor i en bostadsrättsförening är inte det lättaste. Att då ta hjälp av en bostadsrättsförvaltare gör att man slipper allt krångel och vet att allt blir rätt. Hos oss är ni i goda händer. Vi är idag anslutna till ungefär 430 bostadsrättsföreningar med över 16 000 lägenheter, liksom samfällighetsföreningar, ekonomiska föreningar och fastighetsägare.

Ekonomisk förvaltning i Arboga sedan 1958

Vår långa erfarenhet kombinerat med en hög kompetens och engagemang gör det tryggt att anlita oss. I vårt kontaktnät finns försäkringsbolag, så väl som finansieringsinstitut, myndigheter och banker. Dessutom är vi nyfikna av oss och håller oss ständigt uppdaterade med vad som sker i branschen.

Summa summarum: Vi kan tillmötesgå era specifika önskemål och utmaningar.

Ekonomisk förvaltning via oss:

  • Hjälp med allt ifrån samordning av årsredovisningar, till mindre insatser; budgetförslag och löpande stöd i ert styrelsearbete
  • Juridisk rådgivning via vårt avtal med en jurist
  • En ovanligt kompetent och erfaren ekonomisk förvaltare

Listan på vad vi kan hjälpa er med är lång. Till exempel kan vi upprätta budget och bokslut, hantera fakturabetalningar, utbetalningar av arvoden, årsmöten, hyresavtal, hjälp med tvister…

…Kontakta oss, så löser vi det!

Tillbaka till huvudsidan för ekonomisk förvaltning

Offertförfrågan

Vill du veta mer om vad vi kan göra för er bostadsrättsförening?

Offertförfrågan Ekonomisk förvaltning >>

Välkommen att ta kontakt med oss på MBF!