Stabil ekonomisk förvaltning för bostadsrättsföreningar i Västerås

Är er bostadsrättsförening ute efter en trygg och säker fastighetsförvaltning med lång erfarenhet?

MBF – Mälardalens Bostadsrättsförvaltning – kan hjälpa er med engagerad och långsiktig ekonomisk och administrativ förvaltning för er som bostadsrättsförening. För närvarande har vi ungefär 430 bostadsrättsföreningar anslutna till oss, men våra kunder inom fastighetsförvaltning utgörs också av exempelvis ekonomiska föreningar, samfällighetsföreningar och andra fastighetsägare.

Det här erbjuder vår bostadsrättsförvaltning till er brf i Västerås:

På MBF har vi arbetat med fastighetsförvaltning i Västerås med omnejd sedan år 1958. Sedan dess har vi kunnat erbjuda er som kunder både stort engagemang, hög kompetens och lång erfarenhet. Vi kan också bidra med:

  • Ett etablerat och brett kontaktnät med så väl försäkringsbolag, finansieringsinstitut, myndigheter och banker.

  • Vi värdesätter att hålla oss ständigt uppdaterade och aktuella med en aktiv omvärldsbevakning av vad som händer och är nytt i branschen.

Vi erbjuder ekonomisk och administrativ förvaltning:

  • Inom ekonomisk förvaltning bistår vi er gärna med allt från löpande stöd i ert styrelsearbete eller samordning av er årsredovisning, till punktinsatser så som budgetförslag.

  • inom administrativ förvaltning kan våra tjänster innebära till exempel administration av er bostadsrättsförenings avgifter och betalning av leverantörsfakturor, så väl som förberedelser inför er förenings årsmöten med upprättande av dagordning, kallelser, m.m.

Det är långt ifrån alltid möjligt att ha stenkoll på alla förordningar och lagar som utgör och styr bostadsmarknaden. Vi på MBF erbjuder därför en kompetent och engagerad ekonomisk fastighetsförvaltning i Västerås med omnejd – största möjliga trygghet för er bostadsrättsförening både nu och i framtiden!

Välkommen att kontakta oss på MBF!

Tillbaka till huvudsidan för ekonomisk förvaltning

Offertförfrågan

Vill du ha mer information om vad vi kan göra för er bostadsrättsförening?

Offertförfrågan Ekonomisk förvaltning >>

Välkommen att kontakta oss på MBF!