Ekonomisk förvaltning Uppsala

Långsiktig ekonomisk förvaltning för er bostadsrättsförening i Uppsala

Har ni som bostadsrättsförening behov av en trygg och säker fastighetsförvaltning med lång erfarenhet och långsiktiga visioner?

MBF – Mälardalens Bostadsrättsförvaltning – bistår gärna er verksamhet med stort engagemang och långsiktig ekonomisk och administrativ förvaltning för er bostadsrättsförening i Uppsala med omnejd. Utgörs er verksamhet av en ekonomisk förening eller samfällighetsförening? Självklart erbjuder vi våra tjänster även för den här typen av föreningar, så väl som för i dagsläget 430 bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare.

Det här erbjuder MBFs bostadsrättsförvaltning till er brf i Uppsala

Sedan år 1958 har vi på MBF arbetat med fastighetsförvaltning i och omkring Mälardalen och bland annat i Uppsala. Allt sedan dess har vi strävat efter att erbjuda er som bostadsrättsförening eller andra fastighetsägare, både stort engagemang, hög kompetens och sist men inte minst en lång erfarenhet. Vad innebär våra tjänster rent konkret då? Jo:

  • Ett brett och uppdaterat kontaktnät med både finansieringsinstitut, försäkringsbolag, banker och myndigheter.

  • Vi på MBF värdesätter alltid att hålla oss ständigt ajour och aktuella med goda kunskaper om vad som är nytt i branschen, i och med vår aktiva omvärldsbevakning.

Vi kan erbjuda både ekonomisk och administrativ förvaltning:

  • Inom ekonomisk förvaltning hjälper vi gärna er verksamhet eller bostadsrättsförening med allt från löpande stöd i ert styrelsearbete eller att samordna er årsredovisning, till olika punktinsatser så som budgetförslag.

  • inom administrativ förvaltning kan våra tjänster innebära exempelvis administration av er bostadsrättsförenings fakturering eller hyresavtal, och även förberedelser inför föreningens årsmöte med upprättande av kallelser och dagordning, mallar till utformningen av protokoll, m.m.

För den enskilde är det många gånger en utmaning att ha exakt koll på alla förordningar och lagar som styr och utgör bostadsmarknaden. På MBF erbjuder vi därför en engagerad och kompetent ekonomisk fastighetsförvaltning i Uppsala med omnejd. Med oss får ni en serviceinriktad samarbetspartner för en viktig och god trygghet för er bostadsrättsförening – både nu och på lång sikt!

Välkommen att kontakta oss!

Tillbaka till huvudsidan för ekonomisk förvaltning

Offertförfrågan

Vill du veta mer om oss på MBF och vad vi rent konkret kan hjälpa just er med?

Offertförfrågan Ekonomisk förvaltning >>

Välkommen att kontakta oss!