Ekonomisk förvaltning Strängnäs

Ekonomisk förvaltning för bostadsrättsföreningar i Strängnäs

Där går ni, en bostadsrättsförening som söker en ekonomisk förvaltning i Strängnäs. Här finns vi, Mälardalens Bostadsrättsförvaltning, som i mer än 60 år har bistått hundratals BRf:er med allt som rör deras ekonomi och tekniska förvaltning.

Det är inte så enkelt alla gånger att kunna diverse regler och ekonomiska utmaningar i en bostadsrättsförening, men det behöver ni inte heller kunna. För det vet vi. Idag bistår vi 430 bostadsrättsföreningar och deras 16 000 lägenheter, likaså samfällighetsföreningar, ekonomiska föreningar och fastighetsägare.

Vi kan hjälpa er BRF i Strängnäs med:

  • Allt som rör era ekonomiska frågor; från samordning av årsredovisningar, till mindre punktinsatser, som till exempel budgetförslag och löpande stöd i ert styrelsearbete i Strängnäs med omnejd
  • Vi har avtal med en jurist som kan bistå med juridisk rådgivning
  • Vår breda kompetens och engagemang gällande ekonomisk förvaltning
    Vi kan alltså hjälpa er med i princip allt som rörekonomin i er BRF. Det kan gälla upprättande av budget och bokslut, fakturabetalningar, utbetalningar av arvoden, eventuella tvister, årsmöten, hyresavtal…

Ekonomisk förvaltning med brett kontaktnät 

MBF besitter en hög kompetens, lång erfarenhet och ett stort engagemang. Något ni som kund gärna får ta del av. Idag har vi ett brett och etablerat kontaktnät, som innefattas av finansieringsinstitut, så väl som försäkringsbolag, banker och myndigheter. Det i kombination med att vi nyfiket håller oss ständigt aktuella och uppdaterade i denna föränderliga bransch, gör att vi kan tillmötesgå era behov och utmaningar.

Varmt välkomna att kontakta oss med era frågor, så ska vi se till att hjälpa er!

Tillbaka till huvudsidan för ekonomisk förvaltning

Offertförfrågan

Vill du veta mer om vad vi kan göra för er bostadsrättsförening?

Offertförfrågan Ekonomisk förvaltning >>

Välkommen att ta kontakt med oss på MBF!