Ekonomisk förvaltning Köping

Ekonomisk förvaltning för bostadsrättsföreningar i Köping

När du är ute efter någon som kan det mesta om ekonomisk förvaltning i Köping, då är du varmt välkommen att höra av dig till oss på MBF. Vi är en bostadsrättsförvaltning, som i mer än 60 år har hjälpt hundratals BRF:er med allt som rör ekonomisk och teknisk förvaltning.

Välkomna hem till oss!

Varför välja oss för ekonomisk förvaltning?

Det är inte alltid så lätt att ha koll på alla regler och ekonomiska frågor i en bostadsrättsförening. Men det behöver ni inte heller ha. Vi kan hjälpa er med allt ifrån samordning av årsredovisningar, till mindre insatser så som budgetförslag och löpande stöd i ert styrelsearbete. Vi kan också upprätta budget och bokslut, hantera fakturabetalningar och utbetalningar av arvoden, årsmöten, hyresavtal, hjälp med tvister… Ja, i princip allt som rör er bostadsrättsförenings ekonomi.

Vi har varit experter på ekonomisk förvaltning sedan 1958. Det ger oss inte bara en lång erfarenhet, men också en gedigen kunskap. Lägg därtill vår nyfikenhet att hålla oss ständigt uppdaterade med vad som sker i branschen och ett genuint engagemang i att kunna tillmötesgå våra kunders önskemål och utmaningar, så får du en trygg samarbetspartner som kan erbjuda det lilla extra.

Idag är vi anslutna till ungefär 430 bostadsrättsföreningar med mer än 16 000 lägenheter, likaså samfällighetsföreningar, ekonomiska föreningar och fastighetsägare. Vårt kontaktnät innefattas av bland annat försäkringsbolag, jurister, finansieringsinstitut, myndigheter och banker.

Ekonomisk förvaltning via MBF:

  • Hjälp med allt ifrån samordning av årsredovisningar, till mindre insatser; budgetförslag och löpande stöd i ert styrelsearbete
  • Juridisk rådgivning via vårt avtal med en jurist
  •  En ovanligt kompetent och erfaren ekonomisk förvaltare

Listan på vad vi kan hjälpa er med är lång. …Kontakta oss, så löser vi det!

Tillbaka till huvudsidan för ekonomisk förvaltning

Offertförfrågan

Vill du veta mer om vad vi kan göra för er bostadsrättsförening?

Offertförfrågan Ekonomisk förvaltning >>

Välkommen att ta kontakt med oss på MBF!