Ekonomisk förvaltning Hallstahammar

Ekonomisk förvaltning för bostadsrättsföreningar i Hallstahammar 

Går ni i tankarna att anlita någon som är expert på ekonomisk förvaltning i Hallstahammar? Då är ni varmt välkomna att höra av er till oss på MBF. Vi är en bostadsrättsförvaltning som har över 60 års erfarenhet av att hjälpa BRF:er med allt som rör ekonomisk och teknisk förvaltning.

Ekonomisk förvaltning gör allt smidigare 

Det är inte helt lätt för gemene man att hålla reda på alla regler och ekonomiska frågor som rör en bostadsrättsförening, men varför krångla till det för sig? Vi kan hantera dem åt er. Här kan ni få hjälp med allt ifrån samordning av årsredovisningar, till mindre insatser som till exempel budgetförslag och löpande stöd i ert styrelsearbete. Likaså kan ni få hjälp med att upprätta budget och bokslut, utbetalningar av arvoden, årsmöten, hantering av fakturabetalningar och hjälp med tvister och hyresavtal, för att nämna några exempel.

Vad har MBF att erbjuda inom ekonomisk förvaltning? 

Eftersom vi har varit med i matchen sedan 1958, besitter vi idag en lång erfarenhet, gedigen kunskap och en nyfikenhet att vilja veta allt som händer i branschen. Vi vill kunna tillmötesgå alla era önskemål och utmaningar som rör er bostadsrättsförenings ekonomi.
Vi är idag anslutna till cirka 430 bostadsrättsföreningar, med över 16 000 lägenheter, liksom samfällighetsföreningar, ekonomiska föreningar och fastighetsägare. I vårt kontaktnät finns bland annat försäkringsbolag, jurister, finansieringsinstitut, myndigheter, jurister och banker.

Ekonomisk förvaltning via MBF

  • Får ni hjälp med allt ifrån samordning av årsredovisningar, till mindre insatser; budgetförslag och löpande stöd i ert styrelsearbete
  • Juridisk rådgivning via vårt avtal med en jurist
  • En ovanligt kompetent och erfaren ekonomisk förvaltare

Listan på vad vi kan hjälpa er med är lång. …Kontakta oss, så löser vi det!

Tillbaka till huvudsidan för ekonomisk förvaltning

Offertförfrågan

Vill du veta mer om vad vi kan göra för er bostadsrättsförening?

Offertförfrågan Ekonomisk förvaltning >>

Välkommen att ta kontakt med oss på MBF!