Ekonomisk förvaltning Örebro

Ekonomisk förvaltning för bostadsrättsföreningar i Örebro

När ni söker en etablerad, ekonomisk förvaltning för er bostadsrättsförvaltning i Örebro, får ni gärna höra av er till oss på MBF – Mälardalens Bostadsrättsförvaltning.

Det är inte så lätt att hålla koll på alla regler och ekonomiska frågor i en bostadsrättsförening, men det behöver ni inte heller ha. Låt oss ta hand om det! Idag är ungefär 430 bostadsrättsföreningar med 16 000 lägenheter anslutna till oss, men även samfällighetsföreningar, ekonomiska föreningar och fastighetsägare tillhör vår kundbas.

Ekonomisk förvaltning i Örebro sedan 1958 

Vi har alltså varit med ett tag. Idag besitter vi en hög kompetens, ett stort engagemang och en erfarenhet som ni som kund gärna får ta del av. Vårt breda och etablerade kontaktnät innefattas av finansieringsinstitut, så väl som försäkringsbolag, banker och myndigheter. Det i kombination med vårt driv av att hålla oss ständigt aktuella och uppdaterade i vår föränderliga bransch, gör oss redo att tillmötesgå era specifika önskemål och utmaningar.

Genom att välja MBF för ekonomisk förvaltning får ni:

  • Hjälp med allt som rör er BRF; från samordning av årsredovisningar, till mindre insatser så som budgetförslag och löpande stöd i ert styrelsearbete
  • Vi har avtal med en jurist som kan bistå med juridisk rådgivning
  • En kompetent och engagerad ekonomisk förvaltning i Örebro med omnejd
    Vi kan med andra ord hjälpa er med i princip allt som rör er BRF. Upprättande av budget och bokslut, fakturabetalningar, utbetalningar av arvoden, hjälp med tvister, årsmöten, hyresavtal… Listan kan göras lång.

kontakta oss med era frågor, så ser vi till att hjälpa er!

Tillbaka till huvudsidan för ekonomisk förvaltning

Offertförfrågan

Vill du veta mer om vad vi kan göra för er bostadsrättsförening?

Offertförfrågan Ekonomisk förvaltning >>

Välkommen att ta kontakt med oss på MBF!